KLANTENREACTIES
Hier kunt u uw reacties achterlaten over onze website, producten en diensten. We horen graag uw reacties en verwelkomen suggesties voor verbetering.

Bedankt voor uw bezoek. We zien u graag weer terug.


Add your Feedback

(05-29-2016 01:53) P Jongeneel, Nederland:
Wat een prachtige dvd met beelden van tropische vogels en mooie planten.
De watervallen en de watervogels trekken in een gestaag tempo voorbij.
Het is een ontspannende dvd waar ik telkens van geniet. Een topper
(08-04-2012 12:26) Annemieke van Leeuwen, Nederland: Ik heb al een aantal dvd's van jullie in mijn bezit en ben er heel blij mee. Ik bekijk ze regelmatig en geniet er van, vooral voor het slapen gaan.
Nu de Sunset Moods dvd besteld. Deze dvd heeft me blij verrast; van het begin tot het eind adembenemend mooi! Verbazingwekkende prachtige natuur-beelden en zonsondergangen. Fantastisch gefilmd en zeer ontspannend!
(08-03-2012 21:08) Annemieke van Leeuwen, Nederland: De DVD River-Mangrove Journey ontvangen en hij is heel mooi! De tocht over de rivier is heel ontspannend, de rijke vegetatie van de oevers reflecteert de schitterende kleuren in de rivier.
De tweede film met de prachtige tropische bomen en planten en watervallen zijn adembenemend mooi!
Heb er van genoten en zal er vaak naar kijken of als achtergrond gebruiken tijdens het lezen of bij bezoek.
Ik kan deze mooie DVD iedereen aanbevelen!
(02-17-2012 12:25) Fann, Belgium: I purchased several DVD's for my son. He is 12 and has cerebral palsy. We installed a small beamer and dvd-player in his room to display the wonderful images, sounds and music. He loves it! He's not able to walk, talk or sit but he reacts to the calming movies and looks at them very attentively. And when he's happy and enjoying, i'm too!
(11-21-2011 15:27) Anja Koemans, Nederland: Wie wil er nu niet wakker worden met deze schitterende "Natuur Alarm Klok"! met de vogelgeluiden, het rustig kabbelende rivierwater of de kalme golven van de zee. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. De prachtige zee scŤnes met adembenemende zonsopgangen en wondermooie kleuren zijn ook heel relax. De "Dawn Chorus" met serene bos scŤnes met een licht van de opkomende zon en spinnewebben met dauwdruppels die glinsteren als parels zijn uniek. We zijn heel tevreden met deze dvd en we gaan binnenkort meer bestellen.
(11-21-2011 14:48) Roos Galema, Nederland: Oceaan Sereniteit is een geweldige DVD! De titel doet zijn naam eer aan. Het geluid van de kalme golven die over het strand rollen zijn zeer rustgevend, de zonsondergangen zijn adembenemend mooi! Ik ben een slechte slaper, maar als ik hem afspeel voor het slapen gaan dan helpt het echt. Nog bedankt voor uw goede service en advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.
(11-21-2011 14:34) Cisca Veldhuis, Nederland: Oceaan Tranquility gisteren ontvangen en was keurig op tijd. Een heerlijke film om bij te ontspannen na een drukke werkdag... het geluid van de golven is heel rustgevend. Prachtige opnames van de natuur op zijn best. Ik ben er heel blij mee!
(11-19-2011 11:53) Jan van de Berg, Nederland: Klanten service is ongeŽvenaard, snelle en vriendelijke service, zelfs met de moeilijkste van de klanten, zoals ikzelf, zou ik jullie als bedrijf zeker aanbevelen . Dank je wel Isis voor uw hulp.
(11-19-2011 11:52) ANN, Verenigd Koninkrijk:: Fantastische service en bedankt voor de (Open haard) DVD.
(11-19-2011 11:52) PAUL, Nederland: Bedankt voor een geweldige dvd! ik zal zeker opnieuw bij u kopen. bedankt Paul
(11-19-2011 11:51) Ros Bell, Verenigd Koninkrijk:: DANK U voor uw prachtige "Ultimate Nature Collection". Eindelijk, een natuur ontspanning video zonder vervelende muziek - maar natuurlijke geluiden, schitterende landschappen en prachtige fotografie. Ik kocht de box set en ik ben er helemaal weg van! Ik heb net de open haard en zoetwater aquarium besteld. Hoera
(11-19-2011 11:50) Kevin Dyke,, Verenigd Koninkrijk: Open haard en zoetwater aquarium, UITSTEKEND! het is net echt. Mijn dochter zit het grootste deel van de tijd in haar slaapkamer op de laptop, maar altijd zegt ze dat ze de open haard beneden zo mist, haar tv is op de muur en het effect is briljant.
Veel dank,
(11-19-2011 11:47) Graham, UK: Bedankt voor de snelle service (Vuurwerk DVD) veilig aangekomen vandaag.
(11-19-2011 11:46) Joris, Nederland: Ik heb echt genoten van de DVD's, aquaria en golven. Zeer rustgevend.
(11-19-2011 11:45) Charles Hamilton, UK: Gekocht Ambient jukebox dvd, een selectie van verschillende thema's. Ze zijn prachtig en ik kan de beste kiezen voor de bijpassende stemming. De golven op het strand is mijn favoriet, zo ontspannend, en hypnotiserend. De knetterende open haard is perfect voor de achtergrond sfeer, maar mijn kinderen kiezen voor de vis aquariums. Ze zijn perfect als achtergrond bij massage, yoga, of gewoon om te chillen.
(11-19-2011 11:45) Jeroen, Nederland: Bedankt voor de Open Haard dvd, ik vind hem zeer goed ! Ik vind het heerlijk om te zitten en er naar te kijken.
(11-19-2011 11:44) Hazel, UK: Fantastisch product... Is precies wat ik had verwacht. Levering binnen 2 dagen naar BelgiŽ. Perfect. Ik beveel het aan iedereen aan. (Open haard en Zoetwater Aquarium)
(11-19-2011 11:43) Sasha, Duitsland: De DVD is vandaag aangekomen en nu kan mijn feest beginnen! Hartelijk dank voor de leuke klantenservice.
(11-19-2011 11:42) Phillpe, Gaetan, Frankrijk::
ik wil u bedanken voor de zeer snelle verzending van mijn bestelling. Ik heb ook de menselijke behandeling zeer gewaardeerd, zoals levering, die doet me denken aan een echt mens tot mens (de verkoper tot klant) transactie en niet het geautomatiseerde stereotiepe antwoorden.
Ik geniet van de DVD's en hoef alleen nog maar vrienden uit te nodigen om echt de gelegenheid te hebben een fantastische achtergrond sfeer te creŽren.
(11-14-2011 16:21) Anneke Veldhuizen, Nederland: LOTUS VIJVER is een heerlijke ontspannende film die een bijzondere oosterse sfeer uitstraalt. Een mooie vijver met fonteintjes, schitterende gekleurde koivissen, lotusbloemen en tropische planten. Ik was helemaal weg van de lotusbladeren in diverse kleuren met waterdruppels die schitteren als sterretjes. De Buddah-beelden met de rustgevende waterstroompjes zijn uniek! Kortom: een DVD om bij weg te dromen, te relaxen of te mediteren. De keuze mogelijkheid van natuurgeluiden of muziek vind ik ideaal!
(11-14-2011 16:09) Jan van de Berg, Nederland: Ik heb de DVD Water MelodieŽn keurig op tijd ontvangen en nog bedankt voor het helpen bij mijn keuze.
Schitterende natuurbeelden van heel lieflijk tot een heel ruige natuur: zwanen die kalm zwemmen in een prachtig meer met een gouden gloed van de ondergaande zon, de wind die door de oeverplanten waait, een enorme indrukwekkende waterval en veel meer geweldige natuurbeelden. Echt een DVD om van te genieten en te relaxen. Ik ben heel blij met deze film!
(11-14-2011 15:56) Gerda Hogendoorn, Nederland: Tropische Tuinen en Vlinders

Een zeer mooie DVD met prachtige opnames van OrchideeŽn en vlinders in diverse soorten en kleuren, een waterval omringd door tropische bloemen en planten. De close up opnames tonen alles in detail. De sooting scŤnes gebruik ik als achtergrond op mijn tv als ik b.v. zit te lezen of bij bezoek... net een levend schilderij! Deze DVD is heel rustgevend en ik kan hem iedereen aanbevelen!
(07-27-2011 19:57) Chris H., Nederland: Hallo, wilde toch graag nog iets toevoegen aan mijn eerder geschreven reactie, na een aantal malen de dvd's bekeken te hebben, vind ik A day at the beach, Lagoon en Flow toch wel erg mooi en rustgevend.
Ik kan zelf niet tegen de drukte van reizen dus zijn deze dvd's voor mij een ideale minivakantie en geniet ik van de lange opnames van het strand, en door het geluid van de golven kom ik al gauw tot rust.
En Lagoon... schitterende droombeelden met zo'n warme tinten en schitteringen, echt iets om je hart aan op te halen.
Als watervalfanaat kom ik bij Flow echt aan mijn trekken, sprankelende en waarlijk verfrissende beelden.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik vol lof ben,en bewondering heb dat jullie zo'n rust in jullie films weten vast te leggen, groetjes Chris
(07-14-2011 19:29) Chris H., Netherland: Hallo, Ben dol enthousiast over de Ultimate Nature Collection, mooie rustgevende beelden die je eens echt de tijd gunnen om eens heerlijk in de schoonheid van de natuur te duiken.
En prachtig vind ik ook de continuous play functie waardoor zich een gekozen scene blijft herhalen, heerlijk om bij weg te dromen.
Ik wens jullie heel veel inspiratie en film genot (kunnen wij meegenieten!)
(05-30-2011 12:46) colinda cordes, nederland: Hierbij wil ik graag laten weten dat de diverse dvd's ontzettend in de smaak vallen en niet alleen bij ons maar zeker ook bij visite die ze te zien krijgen,vooral de dvd TROPICAL AQUARIUM is enorm mooi en rustgevend ook de keuze uit 4 verschillende achtergrondmuziek/watergekabbel is erg goed gevonden zo kun je opzetten wat er op dat moment bij je stemming past.

En het grote voordeel is ook nog eens dat je de vissen geen eten hoeft te geven of het filter steeds moet verschonen....haha.

Ik popel alweer om een nieuwe dvd van jullie te mogen aanschouwen.

Bedankt, groetjes van Colinda
page12>


Add your Feedback 
Voorwaarden en privé beleid
© 2015 The Ambient Collection | World Nature Video