Wil je de wereld zien en nieuwe plekken onderzoeken? Onze dvd’s nemen je overal mee naartoe en je hoeft niet eens je huis te verlaten. Wij brengen de wereld bij je thuis en genieten hier elk moment van!Ik, Tony Helsloot, ben Isis Visuals in 1991 gestart uit liefde voor filmen en voor de wereld om me heen. Samen met Judith Cruz Gamboa reis ik de hele aardbol af om de mooiste plekken voor u te filmen.
Wij zijn van mening dat de wereld een prachtige plek is, we moeten alleen af en toe stilstaan om alle wonderen te zien. Onze video’s zorgen voor ontspanning en geven iedereen de mogelijkheid om de wereld te ontdekken en verkennen.

Puur natuur

Wij houden van de zuiverheid van de natuur, daarom voegen wij geen extra kleur toe of gebruiken we andere camera- en montagetechnieken in onze video’s. Wat wij zien terwijl we filmen is wat u ziet. En wat erg uniek is: wat wij horen is wat u hoort. De meeste video’s van de Ambient Collection zijn opgenomen met de originele geluiden van de omgeving om u de meest realistisch mogelijke ervaring te bieden.

Alleen het beste is goed genoeg

We willen dat u de perfecte ervaring beleeft, niet alleen bij het bekijken van de video’s, maar in elk contact dat u met ons heeft. Al uw vragen, beantwoorden wij persoonlijk en als er een probleem is, dan doen wij ons uiterste om een oplossing te vinden.

Onze klanten

Door de jaren heen hebben we onze video’s met duizenden blije klanten en organisaties wereldwijd, zoals Paramount Pictures, the Holiday In, UBS Zurich, Lonely Planet en Ikea mogen delen.
De Virtuele Wandelingen en Fietstochten video’s zijn populair binnen de gezondheidssector, omdat zij mensen die moeten herstellen van een blessure of ongeluk ondersteunen tijdens hun dagelijkse oefeningen. Ook voor senioren en Alzheimer patiënten zijn de video’s een welkome afwisseling.

Diverse doctoren hebben aangegeven dat patiënten sneller genezen en meer plezier beleven tijdens hun herstelperiode.

Speciale licenties

Voor degenen onder u die een bedrijf hebben, zoals een restaurant, fitness centrum, spa, wachtkamer voor doctoren of tandartsen en een rustgevende omgeving met prachtige natuurlandschappen willen creëren, u mag de video’s afspelen in uw eigen pand of publieke ruimtes. Wij bieden licenties tegen zeer scherpe tarieven, al vanaf € 9,95.
Wilt u meer lezen over onze dvd’s in een andere taal? Dan verwijzen we u naar de links onder aan deze pagina.

Opmerkingen van onze klanten

“In an age of manipulative, incessant, broadcasting techniques, in which we are exposed to the jitter-cam, explosive zooms, off center frames, lightning fast transitions, reduced field of view, extreme close-ups, bizarre perspectives, and alternating color backgrounds—all designed to seize the attention of the viewer by surprise—Isis nature and virtual workout DVDs are a welcome relief. The patient photography of the Isis camera crews gives the human eye what it craves to make sense of the world: detail and perspective, and the natural beauty of creation. Isis DVDs bring you reality, but on a silver platter.”
Dan Carrison, author, Professor, University of La Verne.

Op onze pagina Klantenreacties en in de recensies op de productpagina’s vindt u meer opmerkingen.
ABOUT US


Site en français    |    Sito italiano    |    Deutsch Website    |    Sitio web español    |    US Website    |    UK Website    |    Schweizer Webseite    |    Svenska hemsida    |    FAQ
© 2015 The Ambient Collection | World Nature Video